Lizuca din Dumbrava Minunată are cu totul altă viață, departe de platourile de filmare. Cu ce se ocupă în prezent

28 08. 2024, 10:29

Ce face astăzi Lizuca din Dumbrava Minunată? Iată ce s-a întâmplat cu fetița iubită de români! 

Lizuca a fost unul dintre cele mai iubite personaje în anii 80. Astăzi, Diana Muscă, femeia care a interpretat acest rol atunci când avea doar 5 ani, are cu totul altă viață, departe de platourile de filmare. 

Diana Muscă, despre rolul „Lizuca” 

Diana Muscă este femeia care a jucat cel mai iubit rol al unui copil din anii 80. În prezent, femeia nu profesează în actorie și mărturisește că nu se simte atrasă de acest domeniu. 

„Nu am simţit niciodată dorinţa de a face actorie”, a declarat Diana Muscă pentru Kanal D. 

Ce face Lizuca în prezent 

Diana Muscă s-a mutat din România în urmă cu 30 de ani, pe când avea 19 ani și trăiește în Austria alături de soțul ei, bărbatul alături de care și-a întemeiat o familie. Aceștia au doi copii, iar Diana profesează în domeniul juridic și nu are niciun regret că nu a urmat actoria. 

„Am plecat în 1994. M-am căsătorit din dragoste. Mi-am urmat soțul, ne bucurăm de copiii noștri. Sunt mulțumită cu decizia pe care am luat-o și nu am regrete. A fost o experiență unică pentru mine filmul în care am jucat”., a mai spus ea. 

Ea se gândește cu drag la câinele Patrocle: 

„Câinele a stat la noi câteva luni înainte de filmări. Era foarte recunoscător şi s-a obişnuit la noi foarte repede”, a continuat. 

Rodica Popescu Bitănescu a tras-o de păr 

Lizuca a jucat alături de Rodica Popescu Bitănescu, mama ei vitregă din film care se comporta urât cu ea. Marea actriță a vorbit despre scena în care a trebuit să o tragă de păr pe Lizuca. 

„Aveam o scenă în care trebuia să-i sucesc părul, să fiu foarte rea cu ea. Mișcarea pe care am făcut-o eu a fost una foarte dură, dar ea a stat nemișcată și n-a spus nimic. I-am spus după aceea iartă-mă, Diana, dar așa trebuia să fac, ca să fie cât mai real, iar ea mi-a răspuns da, știu, așa trebuie să fie la filmări”, a declarat Rodica Popescu Bitănescu. 

 

 

Sursă foto: social media